Архітектура зустрічається з брендом: Nowy Styl нагороджений German Brand Award 2023

Архітектура зустрічається з брендом: Nowy Styl нагороджений German Brand Award 2023

28 Червень 2023

Бренд може бути успішним лише тоді, коли він всебічно продуманий, розроблений та реалізований.

У Краківському шоурумі Office Inspiration Centre нашій компанії вдалося створити унікальний зв’язок між ідентичністю бренду та архітектурним дизайном. Це підтверджує остання премія German Brand Award 2023, яку ми отримали за унікальний проект, що відображає брендову концепцію Reunion.

Наш Краківський шоурум переміг у категорії “Досконалість у стратегії та створенні бренду – комунікація бренду – архітектура та будівлі”.

Одна з найважливіших міжнародних нагород

Цього року компанія Nowy Styl вкотре здобула премію престижного конкурсу German Brand Award. Ця премія створена German Brand Institute, що був заснований German Design Council та GMK Markenberatung. Членами журі та спонсорами конкурсу є виключно незалежні експерти. Премія вважається найвагомішим критерієм успіху в управлінні брендом та високо визнана як на національному, так і на міжнародному рівні. Цього року церемонія нагородження відбулася 15 червня 2023 року у рамках German Brand Convention у Venti Music Hall у Берліні.

Office Inspiration Centre як місце зустрічі

У 2022 році, через п’ять років після відкриття, Office Inspiration Centre у Кракові було заново відремонтовано та ідейно оновлено. Успіх каже сам за себе. Вражаючий OIC площею 2216 м2 – це не просто флагманський шоурум компанії Nowy Styl, де представлені новітні меблеві рішення у сучасному офісному ландшафті. Це, насамперед, місце зустрічі для надихаючих дискусій, обміну знаннями та досвідом.

Концепція Reunion у Office Inspiration Centre

Reunion – унікальна концепція дизайну інтер’єру, розроблена нашою компанією. Вона є відповіддю на мінливі потреби нового робочого світу та спрямована на проектування офісу як ідеального місця для командної роботи, зустрічей, спільної творчості та концентрації. Згідно з концепцією, ми розділили три поверхи OIC на різні зони: офісну, зону для зустрічей та воркшопів. Ці локації виконують різні функції та підходять для багатьох завдань, які виконує команда протягом дня. Reunion створює офіс, що стає серцем компанії. Саме такі цінності ми втілили в OIC – місце нашого натхнення та мотивації.

NOWY STYL. Let’s make your space together.

 

Будь ласка, заповніть форму
Iм'я:
Телефон: