Кейс-стаді: облаштування офісного кампусу Siemens в Ерлангені

Кейс-стаді: облаштування офісного кампусу Siemens в Ерлангені

14 Вересень 2022

Наймасштабніший проект Siemens зростає з кожним місяцем. Протягом наступних кількох років кампус в Ерлангені (Німеччина) перетвориться на великий жвавий район з офісною інфраструктурою. «Nowy Styl» як європейський лідер ергономічних меблевих рішень був запрошений до співпраці з Siemens з першого етапу проекту.


Кампус в Ерлангені – найбільший проект за 175-річну історію бренду Siemens. До 2030 року він поступово перетвориться на жвавий район, що втілює новітні технології та інновації у галузі будівництва та управління енергоспоживанням. У довгостроковій перспективі кампус стане першим у світі об’єктом від Siemens на 100% нейтральним щодо викидів CO2. Співробітники вже тестують потенціал проекту у новозведених офісних будівлях.

Nowy Styl, як лідер ергономічних рішень для офісів та публічних локацій, був запрошений до співпраці з Siemens з першого етапу проекту. Ми надали меблі для 41 поверху офісних просторів у 8 будинках, що входять в 1-й модуль кампусу. Функціональне робоче середовище забезпечують ергономічні стільці та столи, а також безліч інших меблевих та акустичних рішень для робочих та переговорних зон, їдалень, кімнат для відпочинку та творчих зустрічей. На сьогоднішній день ми надали понад 27 000 одиниць меблів!

Дізнайтесь більше про наш внесок у проект Siemens! Пропонуємо до вашої уваги тематичне дослідження, що включає аналіз реалізованих офісних інтер’єрів, а також різноманітних меблевих рішень для створення затишної атмосфери та продуктивного робочого середовища. Надихайтеся разом з нами!
Читати

Будь ласка, заповніть форму
Iм'я:
Телефон: