SOHOS by Nowy Styl. Турбота про клієнтів – наша традиція!

SOHOS by Nowy Styl. Турбота про клієнтів – наша традиція!

4 Липень 2022

Успішний розвиток компанії Nowy Styl став можливим завдяки визнанню та підтримці перших клієнтів. Саме їхня довіра дозволила нам зростати, оновлювати технології, розширювати пропозицію та виходити за межі локального ринку. Сьогодні, будучи сильним міжнародним лідером меблевої індустрії, ми залишилися вірними своїй початковій місії. Наша команда, крокуючи в ногу з часом, продовжує вдосконалювати базові рішення для функціонального облаштування робочого простору. Бренд SOHOS by Nowy Styl був створений з любов’ю до нашої аудиторії та є втіленням багаторічної професійної традиції. Його портфель містить комфортні, якісні та довговічні продукти, що враховують індивідуальні смаки та потреби кожного користувача.


SOHOS by Nowy Styl – це відповідь на актуальні виклики сучасності. Події, що відбулися у 2020 році, багато в чому змінили наші уявлення про традиційні формати роботи. Сьогодні облаштування домашнього офісу стало одним із першочергових запитів клієнтів. Ергономічні продукти, що пропонуються нашим брендом – це ефективне вирішення низки проблем, виникаючих при роботі в домашніх умовах. Регульовані меблі від SOHOS by Nowy Styl ідеально адаптуються до фізіологічних особливостей кожного користувача – незалежно від його зросту та комплекції. Інноваційні механізми, що використовуються в кріслах Eggy, Officer-Net, Enjoy, Neos  забезпечують фізіологічно правильне положення тіла та додатковий рівень мобільності.

Сучасні технології лінійки столів eModel 2.0 MINI примножують стандартну комфортність роботи. У цій серії передбачено безліч зручних опцій – електричне регулювання висоти, функція запам’ятовування обраних положень, три види опори та різноманітні модифікації стільниць.

Завдяки оптимальному поєднанню сучасного дизайну та практичності меблеві рішення SOHOS by Nowy Styl повністю відповідають ергономічним та естетичним вимогам клієнтів, роблячи їхню роботу не тільки ефективною, але й приємною.

Комплексне облаштування простору продуктами, що гармонійно доповнюють один одного, стало можливим завдяки приємній варіативності рішень для конференц-залів, фуд-кортів та лаунж-зон. Універсальні та лаконічні меблі від SOHOS by Nowy Styl ідеально адаптуються до різноманітних стилів сучасних інтер’єрів. Плавні форми Rumba та Beta, мінімалізм Iso, затишне виконання Sonata та Nadir, екстравагантний стиль Bingo та класичні нотки Lynx або Artus дозволяють підкреслити особливість кожної локації – від стриманого характеру готельного холу до невимушеної атмосфери домашньої вітальні.

Меблеві рішення SOHOS by Nowy Styl представлені в більш ніж 70 країнах світу. Секрет нашого успіху простий. Ми розробляємо високотехнологічні та функціональні продукти, покликані забезпечити комфортну та здорову роботу кожному клієнту – від власника бізнесу до початківців. Створюючи проекти, ми пам’ятаємо, що ергономічні меблі – це не розкіш, а базова потреба мільйонів людей. Nowy Styl залишається вірним своїй місії. Наша традиція – робити якість доступною!

Будь ласка, заповніть форму
Iм'я:
Телефон: