SQart Managerial

SQart – нова меблева система, яка надає практично необмежені можливості для організації офісних просторів. Елементи системи дозволяють створювати різні комбінації, формуючи обстановку, яка ідеально відповідає будь-якому приміщенню та потребам конкретних користувачів. Практичність і багатофункціональність меблевих елементів системи гідно оцінять дизайнери інтер’єрів, і, звичайно ж, їх клієнти.

З точки зору клієнтів, SQart – це не тільки інструмент, що дозволяє знаходити нові оригінальні рішення для організації комфортних і практичних робочих місць, що підвищують ефективність роботи офісу. Це ще й високоякісні матеріали, естетичність і функціональність за цілком прийнятною ціною.

Гнучкість системи дозволяє не тільки створювати нові інтер’єри, а й значно полегшує перекомпонування та зміну існуючих, що особливо важливо для архітекторів і дизайнерів. Крім того, кожен дизайнер інтер’єрів прагне підібрати меблі, з якими цікаво працювати, які дозволять зробити кожен проєкт унікальним. SQart не тільки відповідає цим вимогам, але й дозволяє створити індивідуальний стиль кожного об’єкта.

Понравился этот вариант?
Закажите свою конфигурацию прямо сейчас:

Перезвоните мне
Пожалуйста, заполните форму
Iм'я:
Телефон:
 
  • kr-sq-bu-preview
Будь ласка, заповніть форму
Iм'я:
Телефон: