xenium–duo back

Подвійна спинка стільця – подвійний комфорт вашої спини.
Секрет успіху xenium-duo back полягає у формуванні оптимального балансу між сидячим положенням і рухом. Саме ця модель крісла, як жодна інша, здатна створити для сидячого максимальний комфорт під час роботи. Багато в чому це залежить від розділеної на 2 частини рухомої спинки крісла. Варто відзначити, що технологія запатентована брендом Rohde&Grahl, компанії Nowy Styl Group уже багато років тому, та повністю відповідає чинним стандартам якості офісних меблів.
Крісло xenium-duo back значною мірою покращить стан людей, робота яких день у день проходить в сидячому положенні. Грамотне поєднання ергономіки й оздоровчого ефекту дозволяє підвищити ефективність праці в цілому. Через мобільність окремих частин крісла спина сидячої людини завжди підтримується. Ніщо не сковує рухів, тіло людини знаходиться в природному рухомому стані, а крісло йому в цьому лише допомагає.

Таким чином, реалізована в даній моделі технологія роздвоєної спинки дозволяє скоротити навантаження на хребет на 50%. Тобто, незважаючи на твердження ортопедів про шкідливість сидячого способу життя, проблему все-таки можна вирішити. Головне – правильно підібрати крісло.

Сподобався цей варіант?
Замовте свою конфігурацію прямо зараз:

Передзвоніть мені
Пожалуйста, заполните форму
Iм'я:
Телефон:
 
Будь ласка, заповніть форму
Iм'я:
Телефон: