24.02.2022 – дата, яка поділила життя кожного українця на «до» та «після»!

24.02.2022 – дата, яка поділила життя кожного українця на «до» та «після»!

29 Березень 2022

Росія, “друга армія світу” здійснила напад на суверенну Незалежну любу нашу Україну!

24 лютого 2022 року о 05:30 ранку ми прокинулись від страшних вибухів та тремтіння наших будинків! Сьогодні наші люди живуть у пеклі, діти ховаються у бомбосховищах, літні люди переховуються у залишках зруйнованих домів!

Наше виробництво та центральний офіс знаходиться у місті Харків, і перші дні війни для нас були надзвичайно шокуючими . Обстріли Градами і мінометами, танки, диверсанти, а потім бомбардування площи Свободи змусили нас забути про все и зосередитися на порятунку наших людей, сімей, друзів. З перших днів війни ми на зв’язку зі Штабом ХОГА, надаємо потрібну допомогу нашим Харків’янам.

Багато хто з Новостилівців захищає країну в ЗСУ та ТрО, захищають краЇну всі від водія до директора.
Ми знаємо, що у вас було багато питань до нас, ми готові на них відповісти.

Більше 20 років компанія Nowy Styl розвиває холдинг на світовій арені. Наші товари продаються в таких країнах як: Україна, Казахстан, росія, Молдова, Литва, Латвія, Болгарія, Естонія, Угорщина, Франція, Німеччина, Туреччина та інші. Ми є виробництвом замкнутого циклу та лідерами ринку України з продажу офісної мебелі!

Після нападу росії на нашу країну ми категорично відмовляємось продовжувати вести бізнес на території підлої країни-агресора.
Ми розуміємо, що відмова працювати з російським ринком понесе за собою чималі економічні втрати та ризики, але, незважаючи на це,
7-го березня ми розпочали процес розірвання всіх договорів і зв’язків із країною-окупантом.

Ми вважаємо, що вислів «це просто бізнес» у даній ситуації неприйнятний, оскільки мовчазна згода та продовження ведення роботи з росією – є прямою згодою на спонсорування війни та дозвіл бомбити наші міста, вбивати наших дітей та калічити людські життя.
Бути підприємцем – це насамперед нести відповідальність за кожний вибір, працювати для людей та дбати про їх добробут, де в основі лежить людяність та гуманне відношення до всіх форм життя.

Рада директорів компанії Nowy Styl Україна.

Будь ласка, заповніть форму
Iм'я:
Телефон: