Гібридний офіс

Гібридний офіс

15 Березень 2021

Розвиток нових технологій та глобальні суспільні зміни, пов’язані з епідеміологічною ситуацією в країні та світі, надають офісним просторам нове значення. Змінюються робочі процеси, структури компаній та стилі управління. Ключовими словами для сценаріїв сучасного робочого процесу стають прозорість, безпека, мобільність та комунікація.

Традиційна офісна модель сьогодні переживає серйозні зміни. Працівники офісів не впевнені, чи будуть вони відчувати себе захищено дорогою на роботу, а компанії сумніваються в безпеці та своєчасності відкриття робочих просторів. Рішенням ситуації стає гібридна модель робочого простору, адже вона може підтримувати нові форми роботи у цей перехідний період.

Гібридний офіс – це простір, в якому взаємодіють співробітники, що працюють в різних робочих графіках, а також співробітники, які працюють віддалено з дому або ж з будь-якої точки світу.  Робочі простори в гібридній моделі мають бути спроектовані таким чином, щоб оптимізувати діяльність співробітників, чого практично неможливо досягти в умовах “home office”. Адже робочі станції в мають служити працівникам і компаніям, об’єднуючи колег та сприяючи встановленню зв’язків, що надихають на творчість, інновації та навчання.

Заглянувши в найближче майбутнє, ми побачимо, що із пожвавленням економіки конкуренція активізується. Безумовно, криза, пов’язана з епідемією COVID, створює не лише нові проблеми, а й нові можливості практично для всіх галузей бізнесу. У цій імпровізованій гонці компаній переможцями стануть ті, хто зможе створити оптимальні умови для ефективної роботи. А в програші виявляться ті, хто надто довго сидить навпочіпки в очікуванні зеленого світла.

Будь ласка, заповніть форму
Iм'я:
Телефон: