ICE Mortgage Technology в Бєльсько-Бяла – офіс із видом…

ICE Mortgage Technology в Бєльсько-Бяла – офіс із видом…

13 Грудень 2021

Плануючи новий офісний простір для ICE Mortgage Technology, частини глобальної технологічної компанії Intercontinental Exchange, ми достеменно знали, якими будуть побажання замовника. Компанія прагнула поєднати ергономічні рішення із захоплюючим візуальним ефектом, щоб привернути увагу співробітників та підтримати їх у виконанні повсякденних завдань. Запрошуємо вас познайомитися з нашим новим проектом у Бельсько-Бяла, офісний простір якого гармонійно поєднує чудовий краєвид на гори Бескиди та максимальний комфорт роботи.

Компанія ICE Mortgage Technology відкрила новий офіс у Бєльсько-Бяла у грудні 2020. Дотримуючись санітарних норм, вони вирішили перейти на гібридну модель роботи. В результаті одні люди працювали з дому, інші приходили в офіс. Перші дні у новому офісі залишили масу позитивних вражень. Люди могли насолоджуватися комфортом та ергономічними рішеннями, планувати ефективні зустрічі та знаходити час, щоб розслабитись у добре спланованих та унікальних chill-out зонах.

Проект очима ICE Mortgage Technology
«Весь проект було завершено у вражаюче короткі терміни. Рішення про переїзд у новий офіс було прийнято у грудні 2019 року, а вже влітку 2020 року ми разом із фахівцями Nowy Styl обирали меблі та оформлювали робочий простір. Ми цінуємо допомогу цієї компанії у виборі відповідних матеріалів та колірних рішень. Важливо, що ми могли покластися на Nowy Styl на кожному етапі проекту. Які були результати? Оскільки співробітники вибрали роботу в режимі hot-desking та дистанційну роботу з дому, рекомендація компанії Nowy Styl стала кращою, яку можна було отримати», – Beata Mojżesz, старший діловий партнер ICE Mortgage Technology.

Сидячи чи стоячи – головне ергономічно

У ICE Mortgage Technology столи з регулюванням висоти є частиною корпоративних правил. У попередньому офісі співробітники могли використовувати робочі місця з можливістю змінювати положення корпусу. Тепер у їхньому розпорядженні eModel 2.0. – столи з електричним регулюванням висоти, за якими можна працювати ще комфортніше. Робочі столи від Nowy Styl мають безшумний механізм регулювання з рівнем шуму нижче 45 дБ. Тому вони не завдають незручностей, навіть коли кілька співробітників регулюють висоту одночасно.

Меблеві пропозиції для нового офісу ICE Mortgage Technology включають крісло Xilium, в якому використано запатентовану революційну функцію X-MOVE. Завдяки ній Xilium гарантує абсолютно новий тип руху. Крісло повторює навіть обертальні рухи корпусу, забезпечуючи динамічне сидіння. Однією з унікальних особливостей Xilium є те, що користувач отримує дійсно надійну підтримку навіть при нахилі вперед. А це, своєю чергою, знижує негативний вплив тривалої роботи сидячи.

«Ми буквально закохалися у цей продукт із першого погляду. Як тільки ми його побачили, вся проектна команда остаточно вирішила, що співпраця з Nowy Styl була вірним вибором. Більше того, ці крісла настільки зручні, що наші співробітники часто запитують, чи можна їх позичити і для роботи вдома», – розповідає Beata Mojżesz.

Офіс та технології, що відповідають сучасним потребам
Простір ICE Mortgage Technology у Бельсько-Бяла включає різноманітні місця для зустрічей, розміщені по всьому офісу. Багато з них розташовані біля робочих станцій, а це означає, що ви можете будь-коли взяти участь у короткому мозковому штурмі або спеціальних консультаціях. Також є дві coffee points, де можна легко організувати зустріч усієї команди. На етапі планування експерти Nowy Styl виявили ще одну важливу потребу компанії– місце для офіційних зустрічей. Велика конференц-зала була обладнана з урахуванням побажань персоналу та вирішення технологічних завдань. У ній була встановлена інноваційна відеосистема, яка відстежує звук та слідує за динаміком. Центральним елементом цього приміщення є камера, яка автоматично фокусується на співробітнику, який починає говорити під час онлайн-зустріч. Такі наради відбуваються за круглим столом меблевої системи CX 3200.

Chill-out зони з видом на Бескиди
В офісі ICE Mortgage Technology є дві зони відпочинку, де співробітники можуть розслабитися, перевантажитись та знайти сили, щоб працювати більш ефективно.

Nowy Styl для ICE Mortgage Technology
«Багато IT компаній вважають, що галаслива та жвава ігрова кімната – “must have” робочого простору. У цьому випадку замовник також був упевнений, що таку зону важливо додати до нового офісу. Окрім типової ігрової кімнати, проект включив альтернативний простір для відпочинку зі зручними шезлонгами LinkUP та гойдалками Tapa Swing. Сюди приходять співробітники, коли їм потрібно розслабитися та знайти тихе місце для відновлення внутрішніх сил. А вид на прекрасні Бескиди служить чудовим фоном для створення розслаблюючої атмосфери», – ділиться враженнями від проекту Anna Maciata, архітектор компанії Nowy Styl.

Будь ласка, заповніть форму
Iм'я:
Телефон: