Кольори, що впливають на комфорт простору: оновлення експозиції Nowy Styl в Дюссельдорфі

Кольори, що впливають на комфорт простору: оновлення експозиції Nowy Styl в Дюссельдорфі

25 Травень 2021

Шоурум в Дюссельдорфі –  одне з тих місць, де наші клієнти та ділові партнери можуть побачити, як меблеві та просторові рішення компанії працюють на практиці. В ньому експозиція зливається з робочими зонами офісу, які постійно використовуються співробітниками компанії.

Простір нашого шоурума в Дюссельдорфі площею 700 м2 розділений на різні зони.

«В основу концепції оновленої експозиції лягло створення окремих робочих просторів для всіх відділів, які  раніше розміщувалися на двох поверхах. Після реновації у кожного відділу з’явився власний простір, а також дві кухні для клієнтів та для співробітників. Крім цього, з’явилася окрема виставкова зона, поєднана з зоною для творчості », – розповідає автор дизайну інтер’єру, архітектор Jana Pajanowska.

Поєднання виставкового залу і офісу є великою перевагою, адже замовники можуть наживо побачити, як функціонує простір, створений відповідно до дизайнерських концепцій та на основі продуктів Nowy Styl.

«Ми вважаємо, що перевірені рішення, втілені в сучасному дизайні – це найкращий спосіб надихнути клієнтів на створення просторів, позитивно впливають на ефективність роботи» – додає вона.

Невід’ємний елемент сучасного робочого простору

Сучасний офіс не може обійтися без новітніх технологій. У Дюссельдорфі використовувалося гнучке освітлення на основі Bluetooth, що дозволяє управляти розширеними функціями та миттєво адаптуватися до потреб користувачів і клієнтів. Програмне забезпечення й цифрові інструменти дозволяють налаштовувати, контролювати і управляти інфраструктурою освітлення. А ще аналізувати і використовувати дані, зібрані датчиками, встановленими в системах.

Кольори можуть змінити сприйняття простору

В інтер’єрі будинку, де розташовані офіс та виставковий зал, переважає необроблений бетон. Такий вид обробки досить ризикований – він накладає певний стиль оформлення інтер’єру і привносить безліч відтінків сірого. А фахівці з дизайну і психології кольору вважають, що сірий може негативно позначитися на самопочутті співробітників.

«У більшої частини експозиції нам вдалося розбавити сірі відтінки насиченим темно-синім кольором. Для робочої зони ми вибрали більш світлі блакитні відтінки, а для адміністративної зони – зелені. Крім цього, не побоялися використовувати чорний колір, який чудово підкреслює  індустріальну атмосферу », – пояснює Jana Pajanowska.

Чому варто відвідати виставковий зал Nowy Styl в Дюссельдорфі?

Будь ласка, заповніть форму
Iм'я:
Телефон: