Kusch+Co by Nowy Styl: Разом ми можемо більше!

Kusch+Co by Nowy Styl: Разом ми можемо більше!

15 Лютий 2022

Завдяки ефективній політиці придбання Nowy Styl стабільно зміцнює лідируючі позиції на світовій арені та відкриває новий обрій можливостей родині дочірніх брендів.

Приєднання німецького бренду Kusch + Co – виробника та дистриб’ютора високоякісних меблів для публічних просторів – один із послідовних етапів вдалої стратегії масштабування. У 2011 році ми придбали Grammer Office (Німеччина), у 2013 – Rohde & Grahl (Нідерланди), у 2015 – Sitag (Швейцарія), а у 2019 – Kusch + Co (Німеччина).

Німецький бренд Kusch+Co став значною складовою меблевого холдингу Nowy Styl невипадково. Спільні корпоративні цінності, любов до інновацій та єдине бачення професійної місії створили надійний фундамент для побудови плідної співпраці. До того ж, історії успіху двох сімейних компаній мають напрочуд схожi етапи становлення. Nowy Styl та Kusch+Co були засновані в маленьких містечках і прославилися тільки завдяки цілеспрямованості та новаторському мисленню своїх власників. Не дивно, що їхня інтеграція принесла ряд яскравих синергетичних ефектів.

Бренд Kusch+Co by Nowy Styl – спеціалізується на виробництві високотехнологічних меблевих рішень преміум-класу для комплексного обладнання офісів, аеропортів, морських терміналів, готелів та медичних центрів.

Вже понад 80 років компанія гарантує високі стандарти якості своїх продуктів та виступає досвідченим експертом у архітектурних та дизайнерських сферах. Професійний принцип компанії: «Якість – незамінна!» став базовим девізом Kusch+Co та незмінним керівництвом до дії для її згуртованої команди.

Історія її становлення почалася в 1939 році в німецькому містечку Халленберг, де Ernst Kusch заснував свою невелику фабрику Manufaktur Holzindustrie E.Kusch & Co, більш відому під торговою маркою Sauerland Stabil. Першим бестселером, який забезпечив популярність та стрімкий розвиток компанії, стала модель крісла Programm 100. Цей меблевий шедевр підкорив локальний ринок та відкрив можливість для нових творчих експериментів. Зараз портфоліо компанії містить багато успішно реалізованих проектів для локальних та міжнародних замовників.

Дизайнерський підхід Kusch+Co by Nowy Styl в оформленні інтер’єрів офісів, готелів та культурних локацій – це особливий привід для гордості! Привабливість та оригінальність меблевих композицій у поєднанні з інноваційними технологіями високо цінують не лише клієнти, а й провідні спеціалісти галузі. Продукти компанії були відзначені численними нагородами та преміями у галузі дизайну, у тому числі German Design Award та Red Dot Design Award. Візитною карткою Kusch+Co by Nowy Styl стало оформлення Музею Porsche (Німеччина, Штутгарт). Лаконічний, стриманий, сучасний стиль меблевих конструкцій приніс компанії впізнаваність та визнання архітектурних студій світу.

«Разом з Kusch+Co ми продовжуємо завойовувати вузькоспеціалізовані сегменти транспорту та охорони здоров’я. Я впевнений, що виробничі потужності Nowy Styl та широкі компетенції нашого партнера допоможуть досягти нового професійного рівня та стати ще ефективнішими для клієнтів», – ділиться Adam Krzanowski, президент і співзасновник Nowy Styl.

«Відмінне розуміння потреб ринку, схильність до інновацій і чуйна організаційна культура зробили Nowy Styl однією з найбільш динамічних та прогресивних компаній Європи. Об’єднання наших сил відкрило широкі можливості для одержання низки взаємовигідних дивідендів», – переконана Ricarda Kusch, генеральний директор Kusch+Co.

Унікальна бізнес-структура міжнародного холдингу Nowy Styl дозволяє нам враховувати інтереси кожного дочірнього бренду. Стабільність, перспективний розвиток, сучасні технології та великі виробничі потужності – гідний результат згуртованої роботи! Разом ми здатні на більше!

Будь ласка, заповніть форму
Iм'я:
Телефон: