Kusch+Co нагороджений Red Dot Design Award 2022

Kusch+Co нагороджений Red Dot Design Award 2022

16 Серпень 2022

Kusch+Co – преміальний бренд компанії Nowy Styl, отримав премію за крісло V-Care на одному із найбільших дизайнерських конкурсів світу: Red Dot Design Award 2022.

Red Dot – відома торгова марка якості, визнана та популярна серед дизайнерів з усього світу. Щороку компетентне експертне журі обирає видатні зразки дизайну та відзначає їх престижною премією. Цього року було подано сотні заявок від дизайнерів, дизайн-студій та компаній приблизно із 60 країн світу. Кожна заявка аналізувалась та оцінювалася міжнародною комісією з 48 експертів. В результаті ретельного відбору премією нагородили продукти, що вирізняються високою якістю та продуманим, оригінальним дизайном.

«Цього року мене вразила виняткова креативність відзначених нагородами продуктів. Їхній дизайн справді вражає! Чудово, що й досі існують розробки, здатні здивувати нас своєю естетикою та функціональністю. Це доводить, що можливості дизайну не обмежені ні часом, ні обставинами», – ділиться Peter Zec, засновник та генеральний директор Red Dot.

Зіркове крісло V-Careстильна новинка у портфоліо Kusch+Co. Ця функціональна модель виконана з цілісного поліуретану та втілює приємне поєднання комфорту і оригінального дизайну. Універсальне крісло V-Care ідеально доповнить різноманітні сучасні інтер’єри та буде доречно виглядати у просторах офісів, медичних центрів, лаунж-зон та кафе.

У цьому році Nowy Styl отримав вже третю нагороду від Red Dot. Раніше премію здобули наша меблева система Play&Work та крісло Njord від Kusch+Co.

Будь ласка, заповніть форму
Iм'я:
Телефон: