Між мистецтвом та ремеслом: Авангардний шоурум Nowy Styl у Гданську

Між мистецтвом та ремеслом: Авангардний шоурум Nowy Styl у Гданську

6 Січень 2022

Офісний комплекс Olivia Business Centre – це простір, в якому потребам клієнтів надається першочергове значення. Філософія компанії Nowy Styl має схожі принципи, тому ми вирішили розмістити новий шоурум по-сусідству – в будівлі Prime.

«Гданськ – дуже перспективне місто. Протягом кількох років ми плідно співпрацюємо з місцевими архітекторами, дизайнерами, представниками локальних та міжнародних компаній, які зацікавлені в ефективному розвитку бізнесу на півночі Польщі. Ми пишаємось тим, що є частиною ділового середовища Труймяста», – ділиться Robert Woźny, регіональний менеджер компанії Nowy Styl.

Кохання з першого погляду

Новий шоурум підкорить вас стильним інтер’єром та надзвичайно затишною атмосферою. Біля самих дверей він гостинно зустрічає відвідувачів ароматом свіжозмеленої кави і люб’язно пропонує відпочити в лаунжзоні або барі. Насолоджуючись філіжанкою кави, кожен зможе неквапливо оцінити оригінальні та практичні дизайнерські рішення, втілені в оформленні простору. Спокійні, теплі відтінки, щедре освітлення, функціональні деталі та безліч варіацій комфортного розташування гостей створюють ідеальні умови для проведення неформальних заходів. Зона для дружніх зустрічей комплексно обладнана меблевими рішеннями преміального бренду Kusch+Co by Nowy Styl та пов’язана з мультимедійною зоною, що плавно відкриває шлях до наступних локацій шоуруму.

«Створюючи дизайн шоуруму, ми надихались декадентськими модерністськими інтер’єрами Польщі початку 20 століття. Натуральні дубові рейки використовуються нами для естетичного зонування відкритого простору. Проводячи межі між локаціями, вони одночасно слугують оригінальною прикрасою», – розкриває секрети концепції Joanna Perek, архітектор компанії Nowy Styl.

Авангардизм – поза конкуренцією!

Локація для більш формальних зустрічей розташована у великому конференц-залі, проєкт якого є сміливим відлунням творчої спадщини школи Баухаус – найвпливовішого центру дизайну та архітектури XX сторіччя, який за чотирнадцять років свого існування здійснив справжню художню революцію, та дав найпотужніший імпульс для переосмислення цілей і принципів мистецтва.

Виразними відсиланнями до знаменитої Веймарської школи виступають авангардні акценти в інтер’єрі шоуруму – лаконічні світильники, безворсові килими, що нагадують решітку та різноманітні металеві орнаменти чорного кольору.

Металеві конструкції також є оригінальним знаком пошани одному з найбільших промислових об’єктів міста – Гданської судноверфі, будівельні крани якої видніються з вікон нового шоуруму. Наші декоративні елементи – це своєрідний комплімент підприємству, що вже більше 70 років будує пароплави, вітрильники та вантажні кораблі.

«Основна ідея, яка була втілена в інтер’єрі конференц-залу, полягала у демонстрації органічного поєднання стильових елементів епохи Баухауса та сучасних дизайнерських рішень, обумовлених індустріальним характером нашої локації. Концепція такого синтезу чудово розкрита у висловлюванні засновника Веймарської школи – Walter Gropius: «Митець це натхненний ремісник», – ділиться Patrycja Szumilas, архітектор компанії Nowy Styl.

Відсилання до Німецької школи дизайну також можна знайти в оформленні секції робочого простору. Виразні геометричні візерунки, глибокі кольори, модерністські форми офісних меблів та декоративних конструкцій створюють стильний інтер’єр, що задовольнить навіть найвибагливіших прихильників авангардного мистецтва.

Креативна функціональність

Незважаючи на обмеженість простору, нам вдалося знайти затишне містечко для рекреативної чилаут-зони, обладнаної рішеннями Play&Work. Це – спокійний та тихий куточок, де можна здійснювати відеодзвінки, насолоджуватися телефонними розмовами або відпочивати з книгою.

Окрема локація для мозкових штурмів і майстер-класів має вдалі функціональні родзинки – місткі шафи, в яких зручно зберігати канцелярське приладдя, важливі документи та різноманітні офісні аксесуари.

У центрі яскравої креативної зони, спеціально обладнаної для плідної проектної роботи, знаходиться великий стіл із каталогами та папками оздоблювальних матеріалів. Навколо нього розміщені різноманітні хокери, пуфи та барні стільці. Орієнтуючись на власні смаки та вимоги комфорту, співробітники можуть легко обрати найбільш зручний варіант розташування.

Гармонійним лейтмотивом, що пов’язує різноманітні зони шоуруму, є його мінімалістичний інтер’єр. Спокійна палітра кольорів слугує ідеальним фоном для меблевих рішень, покликаних відігравати головну роль в офісному просторі.

 

Запрошуємо вас ближче познайомитися з меблевими рішеннями від компанії Nowy Styl! Оцініть високу якість продуктів, розроблених для створення максимально комфортного робочого простору!

Наш новий шоурум знаходиться в офісному комплексі Olivia Business Centre, вул. Грюнвальдська 472-е, в будівлі Prime A (1 поверх).

Будь ласка, заповніть форму
Iм'я:
Телефон: