Нагороди Iconic Awards і German Design Award 2 021 для продуктів Kusch + Co

Нагороди Iconic Awards і German Design Award 2 021 для продуктів Kusch + Co

1 Січень 2021

Kusch +Со, бренд компанії Nowy Styl, став володарем відразу двох престижних дизайнерських нагород: German Design Award 2021 та Iconic Awards 2021. Компанія отримала премії за серію м’яких модульних сидінь та столів Creva.

Організатором обох щорічних конкурсів є German Design Council – рада, мета якої відбирати продукти і рішення виняткової якості та дизайну. Компанія Nowy Styl та її бренди вже п’ять років поспіль знаходяться в числі фіналістів. «Ті, хто може заявити про себе в конкурсах мають настільки високий рівень, що безумовно довели, що вони одні з кращих», – прокоментував досягнення компанії Lutz Dietzhold, генеральний директор German Design Council.

Ключовими критеріями оцінки міжнародного журі були рівень інновацій, естетика дизайну, довговічність та якість представлених продуктів. Лінійка м’яких продуктів Creva на конкурсі German Design Award 2021 була особливо відзначена за «Чудовий дизайн продукту». А збалансовані пропорції і натуральні матеріали столу Creva дозволили йому стати володарем премії Iconic Awards 2021 у категорії «Інноваційний інтер’єр».

Обидві серії відрізняє багатофункціональність та модульність, а продукти цих серій ідеально підходять для оформлення офісних просторів, приміщень для переговорів та конференц-залів. Автори цих серій – Florian Kallus і Sebastian Schneider, команда дизайнерів з Кельна. Продукти доступні на сайті Kusch + Co від Nowy Styl.

Будь ласка, заповніть форму
Iм'я:
Телефон: