Nowy Styl відновлює роботу!

Nowy Styl відновлює роботу!

30 Травень 2022

Бути патріотом – це працювати на благо Батьківщини. Незважаючи на складні умови, компанія Nowy Styl відновлює виробництво та готова приймати нові замовлення! Сьогодні незмінна місія піклування про клієнтів набула неабиякого значення, адже кожен реалізований проект – то є наш спільний внесок в економіку Держави.

Життя не може стояти на паузі. Навіть у такий важкий час ми намагаємося рухатись вперед. Ми розробляємо нові продукти та впевнено йдемо шляхом, який обрали більше 20 років тому. У наступних публікаціях ми розповімо про чергове оновлення портфоліо та наші маленькі перемоги.

А поки – ми щиро віримо у велику Перемогу. Три місяці запеклої боротьби довели, що українці – смілива та незламна нація. Наша сила в єдності та спільній меті. Ми мріємо жити на рідній землі, під мирним небом. Ми розуміємо, що зараз, попри неабиякі труднощі, потрібно діяти. Заради майбутнього. Заради Перемоги. Отже, команда Nowy Styl долучається до лав бійців на економічному фронті країни та продовжує робити те, що вміє найкраще.

Разом – ми сила! Все буде – Україна!

Будь ласка, заповніть форму
Iм'я:
Телефон: