Nowy Styl – володар премії German Brand Awards

Nowy Styl – володар премії German Brand Awards

23 Липень 2021


В цьому році компанія Nowy Styl стала переможцем премії German Brand Awards в номінації «За видатну майстерність в розробці стратегії і створенні бренду», і також була удостоєна особливої уваги в категорії «Стратегія бренду року».

Авторитет в галузі дизайну, брендингу та інновацій


German Brand Awards – премія Німецького інституту, створена з метою підтримки і розвитку торгових марок, як одного з ключових критеріїв успіху просування компаній на національному і світових ринках. До складу журі конкурсу входить незалежна група експертів: представники бізнесу, засобів масової інформації, дизайнери зі світовим ім’ям. В цьому році на конкурс German Brand Awards 2021 було подано 1134 заявки з 17 країн.
Компанія «Nowy Styl» була удостоєна престижної премії за зусилля спрямовані на ребрендинг і створення сильного глобального бренду.

Nowy Styl – глобальний бренд!


“Ми пишаємося об’єднаними зусиллями наших міжнародних команд. Кожен день ми спільно працюємо над створенням сильного глобального бренду компанії «Nowy Styl». Ми хочемо і далі розвиватися і прислухатися до потреб наших клієнтів”, – заявляє Przemysław Różowicz, Brand Management, PR & CSR Director at Nowy Styl.

Премія German Brand Awards дає нам можливість побачити результати нашої роботи зі сторони – масштабного перетворення, яке стартувало ще в 2019 році і стало найбільш фундаментальним за всі 30 років існування компанії Nowy Styl. Ми бачимо, що злагоджена командна робота всіх підрозділів компанії привела до відмінних результатів: розширення внутрішньої і зовнішньої комунікації, оновлення портфелів бренду, розширення асортименту продукції та стрімкий розвиток інноваційних підходів у роботі. Тепер портфоліо наших кваліфікацій, технологій і клієнтів доповнено міжнародним визнанням під глобальним бізнес-ім’ям «Nowy Styl».


Глобальний ребрендинг продовжує розповсюджуватися на усі сфери компанії, в найближчому майбутньому інноваційні трансформації торкнуться всіх територіальних підрозділів.

Будь ласка, заповніть форму
Iм'я:
Телефон: