Рішення, що надихає: Communication Hub – гібридний офіс

Рішення, що надихає: Communication Hub – гібридний офіс

7 Липень 2021

У попередній публікації ми розповіли про нову модель офісу, розроблену компанією Nowy Styl – Communication Hub. Хочемо зупинитися докладніше на зонах, які дозволять кожній компанії створити свій унікальний проект. Наша гібридна модель офісу відповідає багатьом викликам, які з’явилися в результаті поєднання офісної та віддаленої роботи. У ній ми пропонуємо набір рішень, різноманітних пропозицій по організації простору і його функціональності.

Простір для зустрічей і прийомів Welcoming space складається з окремого офісу з рецепцією, кімнатами для переговорів, власною кухнею і вбиральнею. У просторі для прийняття рішень та управління Managerial space ми рекомендуємо розмістити кабінет, яким можуть користуватися два і більше керівника і який не належить жодній конкретній особі. Це простір також має включати переговорну кімнату, яка може використовуватися для проведення формальних зустрічей з клієнтами або для щоденної роботи менеджерів.

Зона для роботи і консультацій – Workstations. У ній пропонуємо розмістити semi-open space або напіввідкриті зони для роботи. Таке рішення більш безпечне і комфортне. Для співробітників, які працюють з конфіденційними даними, оптимальним рішенням є окремі закриті кімнати з відведеними для кожного співробітника індивідуальними робочими станціями. Простір для спілкування і відпочинку Café варто планувати з більшою площею кухні та з великою кількістю coffee points. Таким чином, можна обмежити пересування працівників територією офісу, а також уникнути скупчення людей в соціальних просторах.

Agile space, простір для взаємодії та відновлення – багатофункціональна робоча зона для роботи проектної команди. Її особливістю є використання гнучких меблевих рішень, які можуть змінювати конфігурацію під актуальні потреби його користувачів. Ключовим для Meeting space, простору для дискусій та обговорення нових ідей є гнучкість і можливість простої реорганізації площі. У цій зоні важливо забезпечити співробітникам доступ до просторів для проведення відеоконференцій. Такого типу кімнати також можуть використовуватися як місця зустрічей невеликими групами.

Основне правило для Focus XL, простору для концентрації і пошуку ідей – абсолютна тиша і концентрація на завданні. А в просторі для відпочинку Nap room рекомендуємо застосовувати перегородки, акустичні штори, які поділяють зону та створюють конфіденційність.

Роль офісу буде рости в побудові простору для співпраці, культурної, соціальної та репрезентативної. З огляду на те, що співробітники частину своїх обов’язків виконують поза офісом, роль і функції нових зон офісу безумовно, зміниться.
В Communication Hub кожен знайде щось для себе. Сподіваємося, що наші рішення стануть джерелом натхнення, яким можна скористатися, щоб обдумано адаптувати простір до потреб конкретної компанії.

Ознайомитися  зі звітом  можете за посиланням 

Будь ласка, заповніть форму
Iм'я:
Телефон: