Розмаїття новинок на виставці Workspace Expo 2021

Розмаїття новинок на виставці Workspace Expo 2021

16 Листопад 2021

Цього року виставку Workspace Expo, яка відбувалася в Парижі, відвідало порядка 18 тис. учасників. Компанія Nowy Styl, світовий виробник меблів та експерт в сфері проектування офісів, в шостий раз взяла участь у цьому заході в якості одного з експонентів. Презентуємо вашій увазі відеозвіт про наш стенд.


Особливості облаштування нашого стенду транслювали важливі вимоги та потреби гібридної роботи. Наші дизайнери розробили безліч різноманітних рішень для переговорних просторів, які, згідно з проведеними дослідженнями, стануть справжнім втіленням офісу майбутнього. Також на виставці був представлений ряд цікавих новинок. Наприклад,

Souly – новий рівень комфорту для творчого та креативного робочого простору;

eModel 2.0 – стіл з унікальними опціями та ергономічною функцією регулювання висоти;

столи з універсальної лінії MeeThink, які ідеально адаптуються до різних робочих цілей.

Учасники заходу мали змогу ознайомитися та протестувати зручні крісла та дивани Tilkka, а також лінію м’яких сидінь Play&Work. Крім того, ми презентували ряд новинок одного з наших найбільших брендів – Kusch&Co. Цього разу був представлений стіл Сreva, призначений для максимально комфортного облаштування робочого простору; крісло Njord, дизайн якого натхненний самою природою та зручні крісла Lupino, що привертали увагу гостей своїм м’яким оздобленням. Всі вироби були виконані в трендових кольорах, а для їх оздоблення використовувались виключно якісні матеріали. Не дивно, що наша продукція успішно витримала іспит на міцність, коли тисячі відвідувачів скористалися шансом її протестувати.

«Гості заходу були вражені не тільки представленими виробами, але й оформленням нашого стенду. Ми задоволені отриманими відгуками. Провідні архітектори зазначали, що ми, як компанія, дотримуємося останніх тенденцій в облаштуванні офісного простору», – поділилася Anna Sobczyk, спеціаліст з маркетингу компанії Nowy Styl.

Згідно з даними, які були надані організаторами заходу, цього року в ньому взяли участь близько 18 000 чоловік. Можливо, незабаром нам пощастить зустрітися з деякими з них, адже 23-25 листопада відбудеться Workplace Meetings в Каннах. Також ми запросили гостей відвідати наш оновлений шоурум у Парижі, який відкриється знову на початку 2022 року.

«В рамках виставки відбулося чимало цікавих та корисних зустрічей. Багато відвідувачів спеціально прийшли для того, щоб познайомитись зі стендом компанії, отримати нові знання та обмінятися досвідом. Ми сподіваємося, що відкриття паризького шоуруму дозволить нам продовжити улюблений формат особистих зустрічей», – прокоментувала Amandine Nagalingam, менеджер з маркетингу компанії Nowy Styl France.

Будь ласка, заповніть форму
Iм'я:
Телефон: