SITAG by Nowy Styl – швейцарська точність у кожній деталі!

SITAG by Nowy Styl – швейцарська точність у кожній деталі!

4 Лютий 2022

Дочірнє сімейство брендів збагачує портфоліо Nowy Styl та дозволяє успішно реалізовувати масштабні проекти у різних географічних, технічних та дизайнерських сферах.

SITAG – регіональний бренд міжнародного холдингу Nowy Styl, що пропонує сучасні меблеві рішення на швейцарському ринку.

Ми пишаємося інтеграцією з професійною та самобутньою компанією, продукти якої затребувані вже понад 50 років.

«SITAG і Nowy Styl – два лідери, які йдуть пліч-о-пліч і підтримують один одного в досягненні високих професійних цілей. Спільний досвід зумовлює низку взаємовигідних синергетичних ефектів – SITAG стає частиною сильного міжнародного холдингу, а Nowy Styl зміцнює позиції на європейській арені», – ділиться Rafal Chwast, президент ради директорів SITAG AG та віце-президент Nowy Styl sp. z o. o.

Штаб-квартира SITAG by Nowy Styl розташована у Зеннвальді. У цьому ж місті знаходиться її виробничий комплекс, оснащений прогресивним обладнанням, яке включає лазерні технології. Всі продукти компанії виготовляються відповідно до стандартів промислової безпеки OHSAS 1800, стандартів екологічного менеджменту ISO 14001 і корпоративних вимог до організації та ефективності праці – SITAG (SIS). Численні критерії якості робочих процесів мінімізують ризики для працівників та сприяють зниженню згубного впливу на навколишнє середовище.


Широкий асортимент SITAG by Nowy Styl відрізняється індивідуальним стилем, функціональністю та високою якістю матеріалів, що гарантує практичність та довговічність виробів. Ергономічні офісні меблі, а також комплексні меблеві системи для облаштування лаунж-зон, конференц-залів і обідніх просторів розроблені з урахуванням новітніх тенденцій у галузі інженерії та дизайну. Неодноразово завойовані міжнародні нагороди Red Dot Award, наголошують на інноваційному потенціалі SITAG by Nowy Styl і є свідченням унікальної традиції майстерності.

Секрети успіху компанії розкривають її провідні керівники:

«З 1965 року ми пропонуємо своїм клієнтам високоякісні меблі, які розробляються з урахуванням потреб у комфорті, естетиці та функціональності», – Yilmaz Boduk, виконавчий директор SITAG AG.

«У наших продуктах любов до традицій органічно поєднується зі знанням сучасних тенденцій у світі дизайну. Це робить SITAG унікальним брендом», – Toni Lee, член ради директорів SITAG AG.

Офісні рішення швейцарського бренду покликані дбати про комфорт та забезпечувати фізіологічно правильне положення тіла під час роботи. Конструкції моделей враховують індивідуальні особливості користувачів, надаючи можливість регулювання меблів. Оригінальний дизайн продуктів, безмежна палітра кольорів та різноманітні варіації матеріалів дозволяють створювати унікальний характер кожної локації офісу – від зон очікування до кабінету керівника. Продукти SITAG by Nowy Styl повністю відповідають естетичним та ергономічним вимогам роботи, враховуючи інтереси кожного співробітника.

Домашній офіс, обладнаний рішеннями SITAG by Nowy Styl – це оазис продуктивності, який зберігає затишну атмосферу особистого простору. Стильні пропозиції швейцарської компанії демонструють вдале поєднання дизайну та інновацій. Сучасні ергономічні крісла, завдяки різноманітним модифікаціям, ідеально доповнюють навіть найвибагливіші інтер’єри.

Авантажні меблеві рішення компанії – незамінна складова комплексного облаштування лаунж-зон та обідніх просторів. Надихаючі проекти SITAG by Nowy Styl доводять, що гармонійне поєднання корисних та естетичних функцій продуктів можливе при дотриманні трьох базових принципів – лаконічність, практичність, виразність.

Технічна досконалість та ексклюзивний дизайн продуктів давно стали візитною карткою фірми, високий статус та престижність якої підтверджується співпрацею з Microsoft, Raiffeisenbank, BOSCH, Siemens, PORSCHE, VISA, S. Oliver, Nissan, SHELL.

SITAG by Nowy Styl – це більше, ніж європейський виробник меблевих систем. Це – самобутній бренд, що гарантує швейцарську точність у кожній деталі!

Будь ласка, заповніть форму
Iм'я:
Телефон: