Сталий розвиток – пріоритетна місія Nowy Styl!

Сталий розвиток – пріоритетна місія Nowy Styl!

25 Січень 2022

Скорочення викидів парникових газів, економне використання сировини, енергоефективність та раціональне оснащення офісів – пріоритетні завдання Nowy Styl. Успішна реалізація ініціатив у сфері сталого розвитку була високо оцінена організацією B.A.U.M. та дозволила нам здобути третє місце у престижному німецькому конкурсі Büro und Umwel!

Що спонукає Nowy Styl бути соціально відповідальною компанією?

«Дотримання принципів сталого розвитку має для нас першорядне значення. Раціонально використовуючи ресурси, ми дбаємо про навколишнє середовище та благополуччя майбутніх поколінь. Оптимізація виробництва – найважливіша  мета, якої прагнуть наші компанії, незалежно від своєї специфіки та масштабу. Подібний курс бізнесу – це значущий фактор, що впливає на імідж, доцільність та конкурентоспроможність холдингу», – пояснює Thomas Windeler, відповідальний за управління якістю, довкіллям та енергоспоживанням у Nowy Styl.

Nowy Styl отримав нагороду за «Найбільш екологічно чистий офіс»! Як виглядає впровадження “зелених” принципів на практиці?

«Офісні рішення розроблюються нами відповідно до комплексу міжнародних виробничих нормативів. Численні критерії якості продуктів мінімізують ризики для клієнтів та сприяють зниженню згубного впливу на довкілля. Згідно з даними, отриманими від наших постачальників у 2021 році, ми можемо підбити підсумки використання перероблених та екологічно чистих матеріалів у наших виробах: сертифікований круглий ліс – FSC – 28%, PEFC – 36%; перероблений картон, що використовується у коробках – 76%; перероблені матеріали із сталі – 32%; перероблена деревина та продукти з деревини – 20%. Ми постійно проводимо масштабні дослідження, а також аналізуємо динаміку споживання природних та синтетичних ресурсів. Крім внутрішніх аналітичних методик, ми використовуємо програму «Energy Scouts», що допомагає нам об’єктивно оцінювати процеси», – ділиться Thomas Windeler.

Інші досягнення та ініціативи у сфері сталого розвитку

У 2020 та 2021 роках Nowy Styl Deutschland GmbH отримав платинову медаль від міжнародної рейтингової платформи EcoVadis, що дозволило йому увійти до 1% найкращих компаній, які пройшли всебічне оцінювання. Компанія також була нагороджена EcoVadis Award серед малих та середніх підприємств та EcoVadis Award за лідерство у галузі стійких закупівель.

Стажери з Nowy Styl Deutschland GmbH взяли участь у проекті Energy Scouts та увійшли до трійки найкращих команд 2019 року. Наші фахівці зробили значний внесок у виявлення енергозберігаючого потенціалу компанії, а також у розробку рекомендацій щодо покращення її діяльності в рамках ініціативи Торгово-промислової палати малого та середнього підприємництва «Енергетична революція та захист клімату».

Досягнення Nowy Styl Deutschland GmbH також були відзначені премією Wir sind dabei «Ми на борту» від Альянсу Нижньої Саксонії (Німеччина), який нагороджує компанії регіону за активну участь у питаннях захисту клімату та сталого розвитку підприємств.

Приєднавшись до Klimaschutzagentur Mittelweser e.V. (Міттельвезерська агенція із захисту клімату), разом з 16 іншими підприємствами району Нінбурга (Везера), компанія Nowy Styl Deutschland GmbH поставила собі за мету раціональне виробництво, ефективне використання енергії та максимально можливу регенерацію ресурсів. Міжнародні сертифікати екологічного менеджменту: ISO 14001 та EMAS підтверджують дотримання принципів сталого розвитку компанії Nowy Styl та гарантують високі стандарти безпеки її продуктів.

Ми маємо намір зробити значний внесок у захист довкілля. Наша місія – продовжувати шлях соціально відповідального виробництва та бути екологічно орієнтованою компанією!

Будь ласка, заповніть форму
Iм'я:
Телефон: