Stockholm Furniture Fair: наш екологічний підхід до продуктів, послуг та місії бренду

Stockholm Furniture Fair: наш екологічний підхід до продуктів, послуг та місії бренду

15 Лютий 2023

Під час Stockholm Furniture Fair компанії Nowy Styl та Kusch+Co презентували низку продуктів, розроблених з турботою про довкілля. Гаслом «In tune with nature» ми підкреслили значущі для нас цінності – зв’язок із природою, простоту, прозорість та стійкий розвиток. Спільний стенд наших брендів привернув велику увагу публіки та актуалізував важливі теми сучасності.

Гасло “In tune with nature” стало провідною концепцією не тільки для розробки наших новинок, але й при створенні стенду для Stockholm Furniture Fair 2023. У його оформленні використовувалися натуральні матеріали та перероблений текстиль.

За допомогою мультимедійних анімацій ми показували, як природа надихає наших дизайнерів на створення нових меблевих рішень. Також у ряді відеороликів ми демонстрували як наші продукти та елементи виставкової конструкції можуть повторно використовуватись у майбутньому.

Stockholm Furniture Fair дала нам можливість познайомити гостей з продукцією Nowy Styl та Kusch+Co, обговорити екологічні проблеми та представити останню версію Звіту про сталий розвиток.

Зустріч з експертами, натхнення та стійкі рішення

Виставка – ідеальний час для продуктивних зустрічей. Наші фахівці обмінювалися з гостями знаннями та досвідом, а також обговорювали багато актуальних питань.

Однією з головних тем була екологічність та турбота про довкілля.

«Під час виставки ми звертали увагу гостей не лише на дизайнерські та ергономічні рішення наших продуктів, а й на технології виробництва, а також матеріали, з яких виготовлені меблі. Експерти від Nowy Styl та Kusch+Co докладно розповіли про те, як зв’язок із природою впливає на самопочуття людини і чому нам важливо набути гармонії з навколишнім середовищем та піклуватися про екологію», – ділиться Bartosz Karasiński, директор з експорту Nowy Styl.

На пам’ять ми подарували нашим гостям обробні дошки, виготовлені з залишків бука на деревообробному заводі Nowy Styl в Rzepedź, Poland.

Stockholm Furniture Fair 2023 у цифрах:

• 5 днів
• 25 продуктів для тест-драйву
• 290 дерев’яних презентів
• 43 години зустрічей та змістовних розмов
• незліченна кількість кави, випитої разом

Продукти, що створені у гармонії з природою

Nowy Styl і Kusch+Co пропонують меблі, які відповідають потребам найвибагливіших користувачів. Наші бренди усвідомлюють цінність природи та її сприятливий вплив на життя людини.

Тому ми намагаємося піклуватися про навколишнє середовище та дотримуємося принципів сталого розвитку.

На спільному стенді Nowy Styl та Kusch+Co ми представили:

– WithME від Nowy Styl – багатофункціональне крісло для спільної роботи

– Offa від Nowy Styl – лінійку гнучких, мобільних меблів
– Bjarg від Nowy Styl – комфортне крісло у мінімалістичному дизайні

– Embla від Kusch+Co – стілець із натуральної деревини бука
– Creva від Kusch+Co – лінійка м’яких меблів, що частково створена з перероблених матеріалів.
– Njord від Kusch+Co – мінімалістичний стілець, деталі якого можна використовувати повторно.

Серед представленої продукції слід також відзначити крісла Viden та Vapaa, крісло Tilkka, лінійку звукопоглинаючих панелей Sileo та лінійку модульних м’яких меблів Genaya.

Ми дякуємо нашим гостям за цікаві зустрічі та змістовні розмови не лише про дизайн, але й про проблеми сталого розвитку та екології.

До зустрічі на наступній виставці!

 

Будь ласка, заповніть форму
Iм'я:
Телефон: