Відкриття нового шоуруму в Лондоні та Clerkenwell Design Week

Відкриття нового шоуруму в Лондоні та Clerkenwell Design Week

9 Липень 2022

Clerkenwell Design Week – один із найважливіших фестивалів дизайну у Великій Британії. Щорічно провідні світові бренди демонструють свої досягнення, обмінюються досвідом та активно взаємодіють з публікою. Цього разу Nowy Styl та Kusch+Co підготували щось особливе – відкриття нового шоуруму в самому серці історичного району Лондона!

3 дні, 400 заходів, понад 30 000 учасників та 10 виставкових майданчиків для відвідування. Чи можна вигадати кращий привід для прем’єри шоуруму?

Відкриття шоуруму! Перегляньте відео з фестивалю Clerkenwell Design Week

«Шоурум у самому серці Кларкенуелла – це надзвичайна гордість та відповідальність для нашої компанії. Тут ми вітаємо архітекторів та дизайнерів з усього світу та демонструємо цікаві пропозиції наших брендів: сучасні офісні рішення від Nowy Styl та дизайнерські меблі від Kusch+Co» – ділиться Ralph Hearnshaw, керівний директор Nowy Styl UK.

Атмосфера художньої галереї, сміливі кольори та близькість до природи

Ключовий об’єкт, що привертає увагу наших відвідувачів – це простора вітрина з видом на  Кларкенуелл-стріт. Простір усередині шоуруму складається з двох рівнів. Перший із них схожий на художню галерею, яка нагадує Tate Modern. Світлий, неперевантажений простір утворює нейтральний фон для вдалої демонстрації меблів. Завдяки щедрому природному освітленню, що проникає до зали з обох сторін будівлі, наші продукти виглядають по-справжньому яскраво та святково.

Наступний зал шоуруму Nowy Styl та Kusch+Co відрізняється більш стриманим інтер’єром. У ньому переважає декор земляних тонів, що створює відчуття спокою. Це формує сприятливі умови для взаємодії з витворами мистецтва – численними картинами та альбомами з дизайну, зібраними в цьому унікальному місці.

«Шоурум з гордістю демонструє роботи, створені для Kusch+Co всесвітньо відомими дизайнерами. Простір наповнений роботами Luigi Colani та kaschkasch, а освітлення розроблено Louis Poulsen та Verner Panton», – підкреслив Marcin Magier, дизайнер шоуруму.

V-Care – цінна новинка

V-Care, найновіший продукт Kusch+Co, став справжньою зіркою нового шоуруму. Очікувано, адже раніше крісло отримало престижну нагороду Red Dot Design Award 2022. Унікальний дизайн моделі був розроблений Justus Kolberg, девіз якого говорить: «Від чуйного інтелекту до інноваційної простоти».

V-Care – це уособлення людиноцентрованого підходу в дизайні, а його назва говорить сама за себе: «ми дбаємо про ваш комфорт». Включення антибактеріальних властивостей у корпус сидіння – це актуальна відповідь Kusch+Co на підвищені вимоги гігієнічної безпеки у публічних та офісних просторах постпандемічного суспільства.


«Відвідувачі прагнули побачити та протестувати ключові продукти обох брендів. Гостей вражали естетика та якість столів Creva від Kusch+Co – серії, натхненної дизайном домашніх меблів. Також особливу увагу привертали затишні крісла та дивани Tilkka від Nowy Styl», – зазначив Bartosz Karasiński, директор з експорту, віце-президент розширеної ради директорів.

Також, серед багатьох інших продуктів, у нашому шоурумі були представлені:

Столи CS5040 (Nowy Styl) – зразок розумних інженерних рішень

Крісла Souly (Nowy Styl) – втілення сучасного дизайну та екологічності

М’які меблі Creva Soft Seating (Kusch+Co) – новий погляд на дизайн для лаунж-зон

Стілець Embla (Kusch+Co) – візуально легка та зручна серія, повністю виготовлена з деревини бука

Ми відкриваємо новий розділ

Фестиваль Clerkenwell Design Week був для нас особливим з трьох причин. Ми не тільки відкрили чудовий простір та продемонстрували відзначений нагородами продукт, а й створили нову команду однодумців, яку очолив Ralph Hearnshaw. На посаді керівного директора він представляє компанію Nowy Styl у Великій Британії.

Clerkenwell Design Week у цифрах

1 новий шоурум

456 квадратних метрів площі

53 продукти для тестування

3 дні

30 годин зустрічей

понад 300 переговорів

«У рамках фестивалю ми мали понад 300 надихаючих бізнес-переговорів! Я вважаю, що Clerkenwell Design Week став дуже важливою подією в нашій історії. Побачимося наступного року», – додав Bartosz Karasiński.

Простір лондонського шоуруму гостинно відкритий для відвідувачів щодня. Наша команда з Великобританії з нетерпінням чекає на зустріч з вами!

58 St John’s Square

London, EC1V 4JG

Будь ласка, заповніть форму
Iм'я:
Телефон: