Work&Chill Station

Work&Chill Station

14 Листопад 2022

13 жовтня 2022 року відбулося офіційне відкриття нової Work&Chill Station у бізнес-центрі Olivia Star. Користуючись нагодою, ми також відзначили ювілей нашого шоуруму у самому серці Гданська.

Work&Chill Station призначена для гостей та резидентів бізнес-центру Olivia Star. Тут відвідувачі можуть ознайомитися з продуктами від Nowy Styl та Kusch+Co, а також надихнутися комплексними рішеннями для конференц-залів, лаунж-зон та майданчиків для командної роботи.

«Максимально функціональний простір має включати декілька локацій для роботи та відпочинку. Work&Chill Station поділена на чотири зони: релаксації, коворкінгу, зосередженої роботи та неформальних зустрічей. Кожна локація оснащена багатофункціональними лінійками наших продуктів, спеціально підібраних під цю концепцію», – ділиться Magdalena Grabarczyk, архітектор компанії Nowy Styl та дизайнер Work&Chill Station.

Головна переваги нового простору – універсальність та практичність його продуктів. Погляньте як легко лінійка Creva створює затишну обстановку для зустрічей та приємного спілкування за філіжанкою кави. А для спільної роботи в зоні коворкінгу ідеально підходить стіл Creva у тандемі з кріслами Njord, Embla або Inta.

Комфорт та необхідний рівень тиші в зоні концентрації забезпечують м’які меблі із серії Play&Work, оснащені високими звукопоглинаючими панелями. Створенню ергономічного робочого місця сприяє стіл Play&Work з електронним регулюванням висоти та інноваційне крісло WithME.

Оригінальне сімейство LinkUP доповнює затишні куточки для відпочинку в чиллаут-зонах та слугують яскравим акцентом будь-якого інтер’єру.

Окремі локації Work&Chill Station розділені мобільними панелями Privi та акустичними рішеннями Sileo. Простір доповнений лаконічними світильниками та круглими килимами у скандинавському стилі.

«Під час організації цього простору ми працювали разом з відділом комерціалізації Olivia Star, щоб краще зрозуміти потреби резидентів центру. Так, ідея включити шезлонги LinkUP в чиллаут-зони прийшла до нас після розмови з одним із співробітників, який мріяв про затишне місце, де можна розслабитись після тривалого перельоту. Ми намагалися, щоб Work&Chill Station відображала інтереси, стиль життя та роботи наших клієнтів», – пояснює Robert Woźny, менеджер з продажу та директор шоуруму Nowy Styl у Гданську.

Задовго до відкриття Work&Chill Station резиденти Olivia Star виявляли інтерес до нового простору та брали активну участь у його створенні.
«Разом ми можемо більше. Під час реалізації проекту ми часто спілкувалися з місцевими співробітниками, враховували їхні потреби та пропозиції. Наш результат перевищив усі очікування. Зараз – це одне із найпопулярніших місць для офіційних та неформальних зустрічей. Також завдяки ефективному плануванню та акустичним рішенням Work&Chill Station ідеально підходить для зосередженої індивідуальної роботи або відпочинку» – розповідає Katarzyna Szymańska, директор із зв’язків.

Ми раді, що Work&Chill Station щодня підтримує та надихає наших гостей, підвищуючи їхню професійну ефективність та мотивацію. Цей простір – не лише продовження гданського шоуруму, але й одне із улюблених місць для роботи та відпочинку в Olivia Star.

Гостинно чекаємо на вас за адресою – Gdańsk, Prime building, Olivia Сentre, Aleja Grunwaldzka 472e.

 

Будь ласка, заповніть форму
Iм'я:
Телефон: