Журнал «UPstream» від Nowy Styl отримав нагороду German Brand Award

Журнал «UPstream» від Nowy Styl отримав нагороду German Brand Award

19 Серпень 2022

Наш корпоративний журнал «UPstream» отримав престижну нагороду German Brand Award. Ми здобули перемогу в категорії «Сторітелінг і контент-маркетинг». Безперечно, ця вагома відзнака віддзеркалює високу оцінку команди Nowy Styl на міжнародній арені.

Вдала стаття потребує ідеального балансу між текстом та зображеннями. Нашою метою було створення журналу, що влучно поєднує захоплюючий контент із привабливим оформленням. Нагорода German Brand Award підтверджує, що зміст та естетична форма журналу від Nowy Styl є чудовим інструментом для популяризації компанії, а отже, робить значний внесок у її розвиток та спілкування з аудиторією.
Пориньте у «UPstream»!

Читайте новий випуск вже зараз

Читайте «UPstream», будьте на крок попереду

«UPstream» – це результат творчих зусиль редакційної команди Nowy Styl. Все почалося з друкованих маркетингових матеріалів для міжнародних виставок, які згодом тематично розширились та перетворились на преміальне автономне видання. Важливим елементом цієї еволюції став репортаж. Рекламний контент був замінений історіями про цікаві та близькі нам галузі – архітектуру, дизайн, мистецтво, моду. Так ми винайшли власний фірмовий контент, який створив імідж Nowy Styl серед професіоналів та шанувальників вищезазначених сфер.

Гуру у сфері дизайну, брендингу та інновацій

Церемонію вручення нагород German Brand Awards проводить Німецька рада з дизайну, що включає незалежну групу експертів і представників таких сфер, як комерція, ЗМІ та світ дизайну. Масштаб заходу, а також зіркове журі конкурсу пояснюють його міжнародне визнання та високий престиж в усьому світі.

 

 

Будь ласка, заповніть форму
Iм'я:
Телефон: