Зменшення викидів CO2 у Nowy Styl

Зменшення викидів CO2 у Nowy Styl

23 Червень 2022

У 2021 році Nowy Styl досяг рекордних показників на шляху до оптимізації промислової діяльності. За останні два роки ми знизили рівень викидів CO2 на 36%! Пропонуємо ознайомитись з коротким оглядом наших досягнень у сфері сталого розвитку.

Управління вуглецевим слідом

З 2019 року Nowy Styl використовує нідерландську систему CO2 Performance Ladder, яка дозволяє компаніям зменшувати промислові викиди. Відповідно до її методології ми розраховуємо вуглецевий слід для Nowy Styl у Польщі, Німеччині та Нідерландах.

У наших розрахунках ми фокусуємося на прямих та непрямих викидах компанії, що відповідають 1-й та 2-й сферам, згідно з методологією GHG Protocol.

Ключовий вплив на клімат

Для промислових підприємств основними джерелами викиду парникових газів є виробничі потужності.

У 2021 році, згідно зі статистикою Nowy Styl, 40% викидів компанії припадало на газові котли та теплогенератори, а 43% – на електроенергію. Завдяки значному збільшенню частки зеленої енергії в нашому енергетичному балансі ми змогли знизити вуглецевий слід компанії на 7% (порівняно з 2020 роком). Сьогодні зелена енергія становить 33% від загальної енергії, що закуповується.

На ділові поїздки припадає близько 7% викидів CO2:


Раціоналізація виробництва
До 2025 року ми плануємо зменшити викиди CO2 на 15%, порівняно з показниками 2018 року.

Для досягнення оптимального результату цільовий показник був поділений на дві сфери:

Сфера 1. Прямі викиди від власних потужностей – зниження на 1,3 % (до 2025 року)

Сфера 2. Непрямі викиди, що виникають у процесі виробництва (електроенергія, опалення, технологічна пара) – зниження на 27% (до 2025 року)

Вагомі досягнення

Багато ініціатив, реалізованих за останні роки, принесли Nowy Styl вагомі результати. У 2021 р. наші викиди CO2 стали на 36% нижчими, ніж у 2018 р. (дані засновані на розрахунках компанії, офіційне підтвердження цифр буде отримано у вересні 2022 р., після щорічного аудиту сертифікації CO2 Performance Ladder).

Екологічні реформи мотивують Nowy Styl ухвалювати соціально відповідальні рішення. Ми – за сталий розвиток! Наше майбутнє – за інноваціями!

Будь ласка, заповніть форму
Iм'я:
Телефон: