Зміни в Office Inspiration Centre: креативність та ергономіка.

Зміни в Office Inspiration Centre: креативність та ергономіка.

21 Квітень 2021

Три останні роки стали важливим етапом у розвитку продуктового портфеля компанії Nowy Styl. Ми прагнемо, щоб шоу-руми компанії відображали її досягнення, тому постійно змінюємо планування і дизайн інтер’єру наших експозицій. Після завершення капітальної реновації цокольного поверху Office Inspiration Centre, прийшов час оновити простір першого поверху нашого Центру. Як і раніше, змінюючи простір, ми керувалися певною послідовною концепцією. Запрошуємо вас побачити, як змінився дизайн нашого «Центру офісного натхнення» у Кракові.

Office Inspiration Centre – місце, де проходять надихаючі зустрічі та заходи, присвячені організації ефективних і функціональних робочих просторів для сучасних організацій. Центр, який створювався для демонстрації новітніх офісних рішень, постійно змінюється і перебудовується, щоб знову й знову надихати наших відвідувачів та клієнтів.

«Багато що змінилося з дня відкриття нашого головного шоу-руму в Кракові в 2017 році. Змінився дизайн, варіанти оббивок, змінився підхід до обладнання офісів, адже робота стала більш динамічною і мультизадачною. Тому регулярне оновлення простору є просто необхідним. «Центр офісного натхнення» завжди буде прагнути відображати мінливі тенденції обладнання просторів”, – розповідає Dominika Kukieła, дизайнер інтер’єрів Nowy Styl, відповідальна за реорганізацію OIC.

Яскрава і барвиста історія, яка розгортається перед вашими очима на цокольному поверсі будівлі – це сміливий крок до створення трендів, смак яких можна відчути в нашій авторській зоні Connect & Create.

На першому поверсі ми прагнули на мить утримати увагу гостей. Тема сталого розвитку – прекрасний привід для цього. Дизайнери проекту запропонували художню інтерпретацію цієї ідеї у вигляді колажу, створеного художником-графіком компанії Nowy Styl.

Колаж прикрашає стіну невеликої кімнати під назвою Forest room, прямо перед входом в OIC. Художні символи, які використовуються в картині, ілюструють заходи сталого розвитку, прийняті компанією. Невеликий простір Forest room запрошує гостей поспілкуватися, розслабитися, а ще зіграти в класичну гру на вгадування.

На першому поверсі нашого Центру можна знайти два кабінети керівника, обладнаних продуктами серій Play & Work та eRange. А ще великий конференц-зал Ocean і простір з назвою Desert – кімнату для швидких консультацій, мозкових штурмів і роботи у невеликих командах.

Призначена для неформальних зустрічей зона chill out обладнана системами м’яких сидінь. Кожен може вибрати зручне для розміщення місце: диван, пуф, шезлонг чи гойдалки. Крім цього, зону chill out можна використовувати для організації неформальних зустрічей або онлайн-конференцій. За необхідності меблі легко переміщується, а простір, що залишився перетворюється в конференц-зал.

Office Inspiration Centre – не тільки виставковий простір, але і офіс для частини нашої команди. Тому простір Центру забезпечує привабливу презентацію рішень і продуктів Nowy Styl, а ще є центром для ефективної і ергономічної роботи. Хабом, де ми зустрічаємося і надихаємо один одного.

Будь ласка, заповніть форму
Iм'я:
Телефон: