Зустріч класики та сучасності у новому берлінському шоурумі

Зустріч класики та сучасності у новому берлінському шоурумі

1 Червень 2022

Soley 1983. Offa 2021. Класика дизайну 1980-х років, створена Kusch+Co, та стильна новинка від Nowy Styl. Хоча різниця між двома продуктами майже 40 років, сьогодні вони об’єдналися в форматі, що підходить обом. Запрошуємо вас познайомитися із позачасовою атмосферою берлінського шоуруму!

Історичний район Берліна

Історична будівля шоуруму розташована в арт-районі Фрідріхсхайн-Кройцберг, який відомий своєю самобутньою архітектурою, що нагадує часи НДР. Поряд знаходяться Єврейський музей, спроектований Daniel Libeskind, а також фрагмент Берлінської стіни, покритий графіті та відомий як East Side Gallery. Розроблюючи інтер’єр шоуруму, ми намагались зберегти автентичну атмосферу локації.

«Під час ремонтних робіт ми виявили гарну мозаїчну підлогу. Надихнувшись терраццо, ми адаптували його до нашого проекту – так само, як і дерев’яну підлогу, яку потрібно було лише освіжити. Зберігаючи автентичний дизайн та атмосферу будівлі, ми проявляємо повагу до його історії, а також до традицій компанії Kusch+Co, команда якої працює в цих стінах вже багато років. Додавши в цей простір продукти Nowy Styl, ми продемонстрували широкий спектр дизайнерських та технічних рішень, покликаних забезпечити ефективне робоче середовище – як у традиційних, так і в сучасних офісах», – Corinna Graf, керівник відділу маркетингу DE/AT компанії Nowy Styl.

Оригінальний акцент

При вході в берлінський шоурум, перше, що захоплює увагу – це сліпучо-біла стіна, яка ховає у собі темні силуети.

«Чистий білий колір, яскраве освітлення та розмиті контури крісел створюють загадковий ефект. Оригінальний акцент покликаний розбудити цікавість наших гостей. У новому шоурумі кожен знайде натхнення та вдалі ідеї для облаштування робочого простору, культурних і публічних локацій. Комплексні меблеві рішення, а також окремі продукти – офісні крісла, стільці для кафе та ультрафункціональні стільці для медичних закладів становлять значну частину нашого асортименту і відповідають актуальним потребам численних організацій», – ділиться Dominika Wyderska, архітектор Nowy Styl.

Soley 1983. Offa 2021

У таємничій атмосфері холу ви побачите унікальне поєднання класики та сучасності. Справа представлений класичний продукт, який близько 40 років є незмінною частиною портфеля Kusch+Co. Стілець Soley, розроблений Valdimar Harðarson у 1983 році, став одним із символів бренду. Його позачасовий дизайн дозволяє ідеально доповнити інтер’єри, виконані у найрізноманітніших стилях. З іншого боку розташована Offa – сучасна новинка Nowy Styl, призначена для гнучких просторів. Вона є відповіддю на актуальні потреби клієнтів, що перебувають у пошуку мобільних рішень для командної роботи, мозкового штурму та творчих зустрічей. Offa була створена командою дизайнерів Nowy Styl спільно з ключовими клієнтами, які працюють за гнучкою методологією. Мобільність та універсальність цього продукту роблять його ідеальним вибором не тільки для офісу, але й для будь-яких публічних просторів.

Повага до традицій – запорука успішного майбутнього

Простора та гостинна кухня – це серце берлінського шоуруму. Її зовнішню строгість і мінімалізм розвінчують зворушливі деталі – фотографія команди Kusch+Co з засновником компанії Ernst Kusch та ретро-знімок фабрики Hallenberg. Втілюючи цю ідею, ми прагнули зміцнити командний дух та створити надихаючу атмосферу для співробітників шоуруму. Бути частиною великої сім’ї Nowy Styl – означає пам’ятати про джерела, поважати традиції та впевнено дивитися у майбутнє!

Офісні рішення на будь-який смак!

Обидва варіанти кабінету керівника відрізняються високим рівнем комфорту та функціональності. Перший з них було оснащено продуктами лінії Play&Work та кріслом Souly, другий – столом із серії Levitate та кріслом Bjarg. Їхній універсальний дизайн також може стати джерелом натхнення для домашнього офісу, популярність та затребуваність якого збільшується з кожним днем.

Далі відвідувачі можуть оглянути конференц-зал та протестувати крісла Lupino з декількома варіантами висоти спинки. Поруч розташована локація для командної роботи та плідних зустрічей. У її центрі – футуристичний стіл Comta, що далеко виходить за межі стандартних розмірів. Модифікації цієї моделі оснащені стільницями, довжина яких може сягати чотирьох метрів.

Яскраві лаунж-зони доповнені стильною лінією пуфів Tapa. Їхній унікальний дизайн надає інтер’єру виняткового характеру, створюючи привабливу локацію для неформальних зустрічей.

Креативних спеціалістів не залишить байдужими стіл Creva у дизайнерській зоні. Завдяки формі та розміру стільниці його зручно використовувати для демонстрації та тестування зразків тканин, а також для створення надихаючих колажів або мудбордів.

У серії продуктів Arn та Vega від Kusch+Co by Nowy Styl втілені елегантні рішення для зон очікування, кафе і медичних центрів. Натуральні матеріали та спокійна колірна гама крісел створюють приємний настрій та наповнюють інтер’єр теплою, дружньою атмосферою.

Кожен проект починається зі знайомства!

Чекаємо на вас у новому шоурумі!

 

Pfuelstraße 5

10997 Berlin, Niemcy

030556881-0

[email protected]

Будь ласка, заповніть форму
Iм'я:
Телефон: