Звіт Reunion: нова офісна реальність

Звіт Reunion: нова офісна реальність

9 Грудень 2022

Стрімкі зміни сучасності потребують нових рішень. Орієнтуючись на потреби наших клієнтів, ми розробили ефективні моделі облаштування офісного простору.
Пропонуємо ознайомитись з нашими ідеями прямо зараз!

Останні кілька років багато компаній зіткнулися з необхідністю трансформувати традиційну модель роботи. Звичний п’ятиденний робочий тиждень в офісі поступово відходить у минуле. Все більш популярною стає ідея гнучкого офісу та віддаленого формату праці. Подібна адаптація до нових викликів сучасності викликає ряд суттєвих проблем, таких як: бар’єри у взаємодії між співробітниками, низький рівень інтеграції та відсутність почуття приналежності до команди.

 

Що мені потрібно від мого офісу?

 

Наші професійні знання та ноу-хау засновані не лише на багаторічному досвіді роботи з клієнтами, але й на результатах численних аналітичних, маркетингових та консалтингових досліджень, що реалізує наша компанія.

У 2022 році ми провели масштабне дослідження на тему “Що мені потрібно від мого офісу?”. Дослідження проходило у кілька етапів та базувалося як на якісній, так і на кількісній методології. У ході дослідження ми вивчили думки людей, які перебувають на різних етапах своєї кар’єри, обіймають різні посади та виконують різні професійні завдання.

Спираючись на результати дослідження, ми розробили концепцію офісу Reunion, який має бути серцем компанії та простором, покликаним сприяти зміцненню та відновленню соціальних зв’язків, ослаблених під час пандемії. Найцікавіші висновки, зроблені під час дослідження, були опубліковані у звіті під назвою “Reunion: нова офісна реальність”.

Нові офісні зони як відповідь на мінливі потреби

Яке б функціональне планування офісу ви не обрали, ми вважаємо, що воно має включати нові зони для підтримки та мотивації співробітників.

У моделі Reunion ми пропонуємо розділити офіс на 3 зони: інтеграції, натхнення та фокусування. Їхнє розташування спроектовано за особливим принципом – чим глибше ви поринаєте в офісний простір, тим більше зон тиші зустрічаєте. Рух спеціально спрямований від зон, орієнтованих на комунікацію та інтеграцію – до зон підвищеної зосередженості та тиші.

Звіт Reunion включає готові проекти облаштування та цікаві продуктові рішення, завдяки яким зони інтеграції, натхнення та зосередженості будуть ефективно підтримувати та надихати співробітників у їх повсякденній роботі.

Ознайомитися  зі звітом  можете за посиланням 

530х294px_3

 

Будь ласка, заповніть форму
Iм'я:
Телефон: