Екологічні рішення – це Nowy Styl!

Екологічні рішення – це Nowy Styl!

16 Серпень 2022

Здійснюючи покупки, ми все частіше прагнемо знайти інформацію щодо виробника бренду, країни його походження, а також складу продукту. Ми цікавимося у якому пакуванні постачається товар та який вуглецевий слід він залишає. Подібні кроки поступово наближають нас до відповідального споживання, а отже, збільшують попит на екологічні продукти. Що, якби всі компанії керувалися подібними критеріями під час облаштування своїх офісів? Це б спричинило великі зміни!

Безумовно, деякі компанії і зараз орієнтуються на екологічність меблевих рішень, але ми сподіваємося, що в умовах кліматичної кризи та ряду активних національних політик, що спрямовані на захист природи, кількість таких компаній буде постійно збільшуватиметься.

Щоб допомогти компаніям оцінити наші офісні рішення максимально прозоро та надійно, Nowy Styl сертифікує їх відповідно до стандартних умов сталого розвитку. У 2021 році група наших продуктів успішно пройшла ще один важливий процес оцінки та отримала новий сертифікат LEVEL.

«Згідно із сертифікацією LEVEL, продукт є лінзою, через яку оцінюється вся організація та її виробничі процеси. На сьогоднішній день це найповніший стандарт сталого розвитку для офісних меблів, тому ми закликаємо розробників, архітекторів та клієнтів використовувати саме його», – резюмує Roman Przybylski, член правління компанії Nowy Styl.

Чотири області впливу

Аудит та оцінка LEVEL охоплюють не тільки виробничий процес та перелік матеріалів, що використовуються для виготовлення продуктів, а й рівень енергоспоживання компанії, а також вплив хімічних речовин, що використовуються на довкілля та людину. Усього 23 основних та ще 65 додаткових умов для отримання підсумкових балів. В підсумку  продукт отримує маркування LEVEL 1, 2 або 3 рівня, причому 3 рівень є найвищим.

Сертифікат LEVEL – це відносно нове екологічне маркування, що вигідно відрізняється від інших маркувань, які використовуються в індустрії офісних меблів у різних європейських країнах:

 

— це перший сертифікат, що ґрунтується на єдиному акредитованому стандарті меблів для «зеленої» економіки. Процес сертифікації здійснюється незалежними органами сертифікації, які повинні мати акредитацію LEVEL відповідно до стандарту ISO 17065,

— це загальноєвропейський стандарт, що дає змогу об’єктивно порівнювати продукти в рамках усієї Європи.

Компанія Nowy Styl почала сертифікувати свою продукцію ще у 2020 році, але через пандемію процес затягнувся. Перші підтвердження відповідності від TUV Rheinland отримали продукти, вироблені на заводі Nowy Styl у Німеччині, потім настала черга продуктів, вироблених в Польщі.

Сертифіковані продукти LEVEL

У всіх категоріях (крісла з металу/пластику, стільці з металу/дерева, столи, меблі для зберігання) наша продукція отримала найвищий – 3 РІВЕНЬ відповідності вимогам LEVEL.

Створення LEVEL

Сертифікат LEVEL був розроблений Європейською федерацією офісних меблів (FEMB). Його створили за зразком стандарту BIFMA Level, який визнаний практично в усьому світі. Будучи членом Eкологічної Федерації, компанія Nowy Styl підтримувала розробку сертифіката на кожному етапі його становлення.

 

Дізнайтеся більше про наші досягнення у сфері сталого розвитку –

Екодизайн – вибір заради майбутнього! https://nowystylgroup.com.ua/news/ekodizayn-vibir-zaradi-maybutnogo/

Зменшення викидів CO2 у Nowy Styl  https://nowystylgroup.com.ua/news/zmenshennya-vikidiv-co2-u-nowy-styl/

Сталий розвиток – пріоритетна місія Nowy Styl  https://nowystylgroup.com.ua/news/staliy-rozvitok-prioritetna-misiya-nowy-styl/

 

Будь ласка, заповніть форму
Iм'я:
Телефон: